Geschenken

Een mand vol lekkers

De lekkere en ambachtelijke producten van warme bakker en patissier Van Vooren uit Sint-Laureins zijn er ook om cadeau te doen! Dit kan onder andere in de vorm van een cadeaubon of een rijkelijk gevulde geschenkmand in Sint-Laureins. Onze geschenkmanden zijn er van 10 tot 25 euro. Ze zitten boordevol snoepjes, koekjes of overheerlijke producten voor op of naast de boterham.

Kom gerust eens binnenwandelen in onze bakkerij om te proeven en te ruiken waarmee u vrienden, familie of collega’s een plezier kunt doen. Onze winkel staat bekend om specialiteiten als éclairs en appelflappen, maar ook om andere patisserie-specialiteiten, taarten en pralines.

bakery-cart

ONZE CADEAUBON
een origineel geschenk

Wilt u uw vrienden, familie of collega’s eens een groot plezier doen tijdens speciale gelegenheden? Dat kan met de cadeaubon van bakkerij Van Vooren uit Sint-Laureins! Laat iedereen kennis maken met onze specialiteiten, patisserie, taarten, pralines en geschenkmanden. De bonnen zijn in onze bakkerij voor ieder gewenst bedrag te koop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft!